[ December 2, 2019 by VT7fKjjzJK 0 Comments ]

Nagrada

Prva konferencija Brand&Buzz u organizaciji agencije Logobox i portala Zagreb.info okupila je 30 renomiranih predavača i oko 200 mikro, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika i zainteresiranih studenata koji su poslušali vodeće stručnjake na području brendiranja i PR-a, ali i uspješne poduzetničke priče.Reproduktor videozapisa00:0600:30

Konferencija je održana pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a službeno ju je otvorio ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat koji je ovom prigodom predstavio i nove projekte ministarstva koji bi trebali olakšati proceduru informiranja budućih poduzetnika i osnivanja poduzeća.

Kombinirajući inspirativna predavanja vrhunskih predstavnika struke, PR-a i marketinga kao što su prof. dr. sc. Božo Skoko, Ankica Mamić, Margarita Maruškić Kulaš, Dalibor Jakus, Sandra Odobašić i drugi te panele na konferenciji je započela izgradnja nečeg sasvim drugačijeg u prostoru digitalnog marketinga i komunikacija.

Zanimljive i inspirativne priče domaćih poduzetnika koji su već izgradili svoj brend i postavili uspješan biznis sa sudionicima konferencije podijelili su i predstavnici brendova u usponu, kao što su Tomislav Anadolac, suosnivač brenda Old Pilot’s Gin, koji je nedavno proglašen najboljim džinom na svijetu u svojoj kategoriji, zatim Krešimir Dvorski, pokretač NextBikea u Hrvatskoj, Barbara Šečković, vlasnica La Grme, Snježana Mehun, vlasnica modnog brenda Duchess, Ognjen Bagatin, vlasnik poliklinike Bagatin i brojnih drugi.

Uz korisna predavanja i odlične predavače koji su nastojali prisutnim postojećim, ali i budućim poduzetnicima dati konkretne savjete i alate o brendiranju i PR-u, svi sudionici konferencije uživali su i u korisnom networkingu te su rado razmijenili vlastita poslovna iskustva.

Agencija Logobox i portal Zagreb.info pripremili su za jednog od sudionika i vrijednu nagradu – novi vizualni identitet za brend te oglašavanje u ukupnoj vrijednosti od 100 000 kuna! Iako odabir nije bio lak, arhitektonski studio SODA arhitekti, koji iduće godine slavi 10 godina, osvojio je ovu sjajnu nagradu!

Nakon završetka konferencije sudionike je čekalo i veliko glazbeno iznenađenje! Sjajnom svirkom sve prisutne sudionike konferencije u hotelu Hilton Garden Inn razveselile su odlične Frajle.

U suradnji sa Zagreb.info portalom započeli smo jednu novu priču na poduzetničkoj sceni te se veselimo Brand&Buzz konferenciji 2020.!